Sună-ne: 0760 111 923

Întrebări frecvente

Denumirea 3 KIDS Sport este un joc de cuvinte care exprimă "copii liberi să practice sportul preferat". Cifra 3 (three) este pronunțată de multe ori "free" = liber, în engleză, iar "kids" = copii. Cifra 3 mai poate reprezenta şi sectorul din Bucureşti unde clubul îşi are sediul.

 

Câștigarea meciurilor cu ORICE PREȚ nu este performanță, cel puțin nu la copii sau juniori! Perfomanța la copii și juniori înseamnă, în accepțiunea clubului nostru, dezvoltarea personală a jucătorului și integrarea acțiunilor acestuia în jocul echipei. Bineînțeles, acest lucru reprezintă unul dintre pașii necesari pentru obținerea adevăratei performanțe de care vor avea parte la seniorat. 

Dacă ar fi să dăm încă o conotaţie performanţei la nivel de copii şi juniori, aceea ar putea fi PROGRESUL. Nu putem avea aceleaşi aşteptări ca la seniori, însă putem observa evoluţia pe care un copil o are de la o perioadă la alta. Aici ar mai fi de agăugat faptul că un copil are şi etape când progresul pare inexistent, iar acest lucru se întâmplă din cauza transformărilor fizice şi psihice prin care acesta trece.

Copiii sau părinții ar trebui să aleagă 3 KIDS Sport pentru că aici vor găsi antrenori tineri, răbdători, pregătiți și comunicativi. 

Programul antrenamentelor este stabilit  în funcție de programul școlar al copiilor, iar participarea în competiție este accesibiliă tuturor. 

Se poate participa la căteva antrenamente "de probă", fără costuri,  prin care sportivul, dar și părintele să cunoască mediul și antrenorii.

 

 

  

3 KIDS Sport înseamnă mișcare, educație, sănătate, performanță și nu doar atât. 

Plecând de la principii de viață generale am ajuns să conștientizăm importanța creării unui mediu propice în care un copil să se dezvolte.Și fără a încerca să ridicăm pe un piedestal fotbalul considerăm că această disciplină sportivă poate fi un instrument desăvârșit în procesul de formare al tinerilor.

În zilele noastre, când alimentația nu mai este sănătoasă, când poluarea a atins un prag foarte ridicat, când sistemul de învățământ romănesc nu a evoluat odată cu timpurile, când mass-media nu promovează tocmai cele mai utile lucruri, cea mai grea meserie a devenit cea de părinte. Astfel, 3 KIDS Sport vine în ajutorul societății și a părinților, promovând principii care țin de respect, ajutor reciproc, muncă etc.

Clubul nostru se străduiește să realizeze un climat adecvat socializării prin sport, dezvoltare fizică armonioasă a celor care îl practică, dar și performanță pentru cei care sunt dispuși să își depășească limitele și condiția pentru a-și atinge visul. De altfel, unul dintre principalele obiective ale clubului nostru este acela de a-i sprijini pe copii în drumul ales pentru a ajunge acolo unde își doresc. 

Pentru a oferi o imagine de ansamblu a filosofiei 3 KIDS Sport, vom face un clasament al priorităților pe care le transmitem copiilor: 1 - FAMILIA, 2 - ȘCOALA, 3 - FOTBALUL. În toate cele 3 se regăsește EDUCAȚIA, care ar trebui să fie nelipsită  din orice activitate a copiilor.

 Toate aceste instrumente ne ajută la îndeplinirea obiectivului suprem, acela de a forma oameni !

Misiunea clubului 3 KIDS Sport este de a forma oameni buni care să se descurce în viaţă.

Pentru ca orice persoană să ajungă ce şi unde îşi doreşte. are nevoie să experimenteze şi să ia decizii. Ceea ce este în fotbal (program, colegi, concurenţă, sacrificiu, teste, conflicte, reguli, dar şi libertatea de decizie) se regăşeşte şi în viaţa de zi cu zi a unei persoane obişnuite. Astfel, prin modul de lucru în cadrul clubului 3 Kids Sport, vom reuşi să facilităm cât se poate de mult formarea copiilor, pentru a face faţă provocărilor ce îi aşteaptă mereu.

Clubul 3 KIDS Sport a fost înființat anul 2008, iar primul antrenament a avut loc la data de 18 August 2008.

Da, toate grupele de copii din cadrul clubului participă la meciuri oficiale din campionatul municipal de fotbal al Bucureștiului.

Fiindcă în ultima perioadă se constată o creștere alarmantă a copiilor care sunt atrași mai degrabă de calculator decât de mișcare, iar sedentarismul și alimentația greșită se regăsesc tot mai des în rândul copiilor, sportul rămâne ultima șansă către un mod de viață sănătos. Cu alte cuvinte, este bine să încercăm să-i ajutăm pe copii să descopere mișcarea sub diferite forme înainte de a descoperi calculatorul. Acum, bineînțeles, în orice sport trebuie să se țină cont de vârsta și caracteristicile practicanților, astfel încât distanțele, materialele folosite și regulile să fie adaptate în consecință. Totuși, din experiența acumulată, am observat că de la vârsta de 5 ani copiii reușesc să participe activ și conștient la activitățile sportive desfășurate în mediu organizat. Vârsta nu reprezintă neapărat un impediment, ci mai degrabă nivelul de dezvoltare psihică, diferit de la copil la copil. Prin urmare, puteţi să vă aduceţi copilul la mişcare chiar dacă nu are 5 ani, existând posibilitatea a 3 şedinţe de probă, iar dacă vedeţi că se acomodează cu activitatea, înseamnă că este momentul potrivit să o desfăşoare.

Fotbalul este un sport de echipă care atinge foarte multe obiective înainte de a se ajunge la performanță. Bineînțelescă ne dorim ca acești copii să își îndeplinească visul, acela de a participa în competiții pe care să le și câștige, însă nu trebuie neglijate celelelate obiective care într-un final susțin performanța. Pe scurt, menționăm dezvoltarea fizică armonioasă, petrecerea timpului liber într-un mod agreabil, călirea organismului/menținerea stării de sănătate, formarea unei atitudini pozitive, socializare, educație etc. De altfel, studiile au arătat că motivul principal pentru care copiii aleg să joace fotbal este acela că interacţionează cu alţi copii.

 

Antrenamentele au loc în cele 5 baze sportive:

1. RATB (Trapezului)

2. Școala 88 (în spate la Mall Park Lake)

3. Liceul Dante Alighieri

4. Fizicienilor nr. 50 (liceul Decebal)

5. Sud Arena (lângă RIN GRAND Hotel)

Meciurile se desfășoare pe diferite stadioane din București, în funcție de forul organizator.

 

Grupa de 5-6 ani; 7-8 ani; 9 ani, 10 ani, 11 ani, 12 ani, 13 ani, 14 ani, 15 ani.

 

În cei 10 ani de existență, 3 KIDS SPORT a reușit să formeze jucători care au trezit interesul mai multor cluburi cu echipe de seniori. Astfel, atunci când avem situații în care jucătorii noștri se apropie de vârsta de 16 ani, îi îndrumăm către unul dintre acele cluburi care întrunesc condițiile necesare pentru continuarea formării acestora.

 

 

Sigur. Orice copil, indiferent de vârstă, poate participa la ședințele de pregătire din cadrul clubului, urmând ca în funcție de nevoile copilului, programul școlar și de nivelul de pregătire să se găsească o soluție optimă pentru continuarea activității.

 

Programul antrenamentelor este afișat AICI.

Cotizația este de 170 lei/lună.

Pentru 2 fraţi se face o reducere, astfel încât pentru amândoi se plătesc 250 lei/lună în loc de 340 lei.