Sună-ne: 0760 111 923

ÎNSCRIERI


ÎNSCRIERI, PROGRAM și COSTURI

Înscrierea unui copil în cadrul clubului are loc odată cu participarea la primul antrenament. Pentru a participa la un antrenament este necesară o programare prealabilă la tel: 0760 111 923 sau mail: contact@fotbalcopii.ro sau înregistrare online.

Încă de la primul antrenament recomandăm ca un copil să aibă haine (șort, tricou, șosete) și adidași de schimb, prosop și sticlă cu apă. Mai trebuie menționat că la terenul din strada Fizicienilor utilizarea ghetelor de fotbal nu este permisă.

Programul antrenamentelor îl regăsiți AICI.

Costul lunar al antrenamentelor este de 170 lei sau 200 lei pentru toate categoriile de vârstă. Acesta difera în funcție de baza sportivă. 

Copiii au parte de 3 antrenamente săptămânal cu antrenor specializat, iar toate accesoriile de antrenament (mingi, maieuri, jaloane etc) sunt incluse în preț.

Pentru un "nou venit", la primele 3 antrenamente nu este necesară plata contribuției (taxei), însă acestea nu sunt gratuite în cazul în care copilul va continua activitatea. Aceste ședinte pot fi privite ca o "probă" din partea părintelui și a copilului, prin care se încearcă adaptarea la un nou mediu și la o nouă actvitate. Pentru un copil care vine pentru prima dată, însă nu de la începutul lunii, contribuția se va plăti direct proporțional cu perioada în care a venit. Exemplu: a venit pe 15 august și dorește să continue, acesta va plăti în data de 18 sau 19 august suma de 90 lei.

Începând cu a 2-a lună plata contribuției se efectuează la primul antrenamente de la începutul lunii. 

Pentru 2 fraţi se face o reducere, astfel încât pentru amândoi se plătesc 250 lei/lună în loc de 340 lei sau 300 lei în loc de 400 lei.