Sună-ne: 0760 111 923

Filosofia 3 Kids Sport


3 KIDS Sport înseamnă mișcare, educație, sănătate, performanță și nu doar atât. 

Plecând de la principii de viață generale am ajuns să conștientizăm importanța creării unui mediu propice în care un copil să se dezvolte.Și fără a încerca să ridicăm pe un piedestal fotbalul considerăm că această disciplină sportivă poate fi un instrument desăvârșit în procesul de formare al tinerilor.

În zilele noastre, când alimentația nu mai este sănătoasă, când poluarea a atins un prag foarte ridicat, când sistemul de învățământ romănesc nu a evoluat odată cu timpurile, când mass-media nu promovează tocmai cele mai utile lucruri, cea mai grea "meserie" a devenit aceea de părinte. Astfel, 3 KIDS Sport vine în ajutorul societății și a părinților, promovând principii care țin de respect, ajutor reciproc, muncă etc.

Clubul nostru se străduiește să realizeze un climat adecvat socializării prin sport, dezvoltare fizică armonioasă a celor care îl practică, dar și performanță pentru cei care sunt dispuși să își depășească limitele și condiția pentru a-și atinge visul. De altfel, unul dintre principalele obiective ale clubului nostru este acela de a-i sprijini pe copii în drumul ales pentru a ajunge acolo unde își doresc. 

Pentru a oferi o imagine de ansamblu a filosofiei 3 KIDS Sport, vom face un clasament al priorităților pe care le transmitem copiilor:

  • 1 - FAMILIA,
  • 2 - ȘCOALA,
  • 3 - FOTBALUL.

În toate cele 3 se regăsește EDUCAȚIA, care ar trebui să fie nelipsită  din orice activitate a copiilor.

 Toate aceste instrumente ne ajută la îndeplinirea obiectivului suprem, acela de a forma oameni !